Aluminium composiet: exclusieve gevels

Aluminium composiet geeft het exterieur van elk gebouw een exclusieve uitstraling. Aluminium composiet is in elke gewenste vorm te buigen, vouwen, frezen en knippen. Zo krijgt uw bouwwerk een naadloze afwerking. Ook is het verkrijgbaar in bijna alle RAL-kleuren. Wat de gewenste uitstraling van een bouwwerk ook is, met aluminium composiet is het mogelijk.

Architectonische ontwerpen met aluminium composiet

Exclusieve gevelbekleding in multifunctioneel aluminium composiet maakt uitvoering van vele bijzondere architectonische ontwerpen mogelijk. De naadloze afwerking in alle gewenste vormen en de vele beschikbare kleuren maakt uitvoering van unieke designs in de praktijk haalbaar en betaalbaar.

Onze projecten

Aluminium Composiet Dakkapel

Aluminium Composiet Dakkapel

Voor bouwbedrijf Fledderman deze twee dakkapellen bekleed met aluminium composiet. Dit wordt doormiddel van lijmen bevestigt dit geeft een prachtig strak resultaat.
Plaatsen aluminium composiet plafond Finsterwolde

Plaatsen aluminium composiet plafond Finsterwolde

Voor een nieuwbouwwoning in Finsterwolde schakelde de hoofdaannemer Fledderman Bouw in Siddeburen ons in voor het plaatsen van een aluminium composiet plafond.
Bekijk alle projecten 

Aluminium composiet: duurzaam en recyclebaar

Aluminium composiet is weer- en corrosiebestendig. Ook is het materiaal volledig te recyclen. Dit maakt aluminium composiet tot een zeer duurzaam materiaal, dat op verantwoorde wijze toepasbaar is in de hedendaagse bouw.