Hallenbouw, bedrijfshallen voor elk type gebruik

RR Montagetechniek verzorgt hallenbouw van A tot Z. U kunt bij ons terecht voor bedrijfshallen voor elk type gebruik, van idee tot oplevering. Ook is het mogelijk om alleen de uitvoering van de hallenbouw door ons te laten verzorgen. Wij bouwen wat u wenst: netjes, volgens afspraak en tot in detail strak afgewerkt.

Hallenbouw van A tot Z

Wilt u een bedrijfshal laten bouwen? Wij ontzorgen u volledig. Dat begint met een ontwerp op maat op basis van uw bedrijfsvoering, gebruik en ideeën. Dit verwerken wij in een schetsontwerp, dat na uw goedkeuring wordt omgezet in een bouwtekening met alle benodigde berekeningen en engineering. Ook verzorgen wij de benodigde vergunningaanvragen. Wij voeren de complete bouw uit in eigen beheer.

Onze projecten

Boerderijdak vernieuwen

Boerderijdak vernieuwen

Boerderijdak vernieuwen.
Dojo Veendam

Dojo Veendam

Staaldak Dojo Veendam
Dakrenovatie Erica

Dakrenovatie Erica

Dakrenovatie
Binnenwanden Kampen Care

Binnenwanden Kampen Care

Voor onze opdrachtgever Kampen Care diverse binnenwanden geplaatst. Hier is gebruikt gemaakt van een 4cm sandwichpaneel met interieurcoating.
Kantoorunits Vernieuwen

Kantoorunits Vernieuwen

Deze Kantoorunits weer een frisse start gegeven.
Vervanging buitenschil van nieuwe hal Kampen Groningen

Vervanging buitenschil van nieuwe hal Kampen Groningen

De nieuwe vestiging van Kampen Industrial Care in Groningen hebben wij voorzien van een nieuwe buitenschil.
Bekijk alle projecten 

Voorbeelden hallenbouw bedrijfshallen

 

  • werkplaatsen
  • opslagruimtes
  • industriële hallen
  • bedrijfshallen
  • landbouwschuren
  • veestallen
  • paardenstallen

Dak- & wandbeplating bij hallenbouw

 

Bij hallenbouw bieden wij keuze uit verschillende soorten dak- en wandbeplating. Welk type beplating voor u de beste oplossing is, is afhankelijk van onder meer het type bedrijfshal en het beoogde gebruik. Wilt u bijvoorbeeld de hal gaan verwarmen, dan is geïsoleerde dak- en wandbeplating de beste keuze.

Dakbeplating

Wilt u een geïsoleerd dak, kies dan voor sandwich dakpanelen. Deze geïsoleerde dakpanelen - metaal met een PIR-kern - zijn leverbaar in diverse diktes tot 150 mm. Voor welke dikte u kiest, is afhankelijk van de gewenste isolatiewaarde. Ook kunt u kiezen voor ongeïsoleerde dakplaten zoals golfplaten of dakpanprofielplaten, al dan niet voorzien van anticondensdoek.

Wandbeplating

Bouwt u een ongeïsoleerde schuur of bedrijfshal, dan voorzien wij deze standaard van damwandprofielplaat, desgewenst in combinatie met anticondensdoek. Bij geïsoleerde hallenbouw passen wij dit type wandbeplating ook toe, in combinatie met binnendozen. Ook kunt u kiezen voor sandwichpanelen: kant-en-klaar geïsoleerde wandpanelen, leverbaar in diverse profielen en vele RAL-kleuren.