Hallenbouw, bedrijfshallen voor elk type gebruik

RR Montagetechniek verzorgt hallenbouw van A tot Z. U kunt bij ons terecht voor bedrijfshallen voor elk type gebruik, van idee tot oplevering. Ook is het mogelijk om alleen de uitvoering van de hallenbouw door ons te laten verzorgen. Wij bouwen wat u wenst: netjes, volgens afspraak en tot in detail strak afgewerkt.

Hallenbouw van A tot Z

Wilt u een bedrijfshal laten bouwen? Wij ontzorgen u volledig. Dat begint met een ontwerp op maat op basis van uw bedrijfsvoering, gebruik en ideeën. Dit verwerken wij in een schetsontwerp, dat na uw goedkeuring wordt omgezet in een bouwtekening met alle benodigde berekeningen en engineering.  Wij voeren de complete bouw uit in eigen beheer.

Onze projecten

Uitbreiding autogarage Kriegsman

Uitbreiding autogarage Kriegsman

Deze uitbreiding mogen realiseren voor onze opdrachtgever Autobedrijf Kriegsman. Zij hebben gekozen voor een 60 mm sandwichpaneel in de kleur "sargasso" en natuurlijk de hps coating die bekent staat om zijn sterke kwaliteit
Nieuw Dak loods Blijham

Nieuw Dak loods Blijham

Deze loods voorzien van een nieuw geisoleerd dak.
Opstalrenovatie grote hal Winschoten

Opstalrenovatie grote hal Winschoten

Deze grote hal 120x50 mtr hebben wij ontdaan van de eerste generatie asbestvrije golfplaten  circa 6800m2. Daarvoor in de plaats hebben wij een geïsoleerde dakplaat met een kerndikte van 8 cm en een HPS coating 7016 weer teruggelegd. De wanden zijn voorzien van sandwichpanelen met een kerndikte van 8 cm. Om een strakke achtergrond te creëren hebben wij omega's gebruikt die wij hebben uitgelijnd. Tot slot zijn de polyester dakgoten geïnstaleerd met de benodigde afvoeren. Deze afvoeren zijn als strakke afwerking voorzien van zetwerk in hetzelfde materiaal als de wanden. Deze schitterende hal is voor de komende jaren weer helemaal up to date.
Uitbreiding Bedrijfshal Nieuwe Pekela

Uitbreiding Bedrijfshal Nieuwe Pekela

Voor onze opdrachtgever MDW Medical Nieuwe Pekela deze uitbreiding mogen realiseren in samenwerking met Westerman staal Winschoten.Voor de gevels is gebruik gemaakt van een sandwichpaneel met een kerndikte van 60 mm en in de kleur "Ocean Bleu". Voor het dak is een geisoleerde dakpaneel gebruikt met een kerndikte van 60 mm deze is uitgevoerd in de kleur "Merlin Grey". Voor de coating is een HPS 200 Ultra gekozen vanwegen zijn sterkte en duurzaamheid.
Renovatie Bedrijfshal

Renovatie Bedrijfshal

Renovatie Bedrijfshal
Dakvervanging na asbestsanering

Dakvervanging na asbestsanering

Hier is het dak eerst door onze vaste asbestsaneerder verwijdert. Daarna hebben wij het dak teruggelegd met een geisoleerde dakpaneel Ral 7016. Hierbij zijn de bestaande sporen blijven zitten en zijn uitgevlakt zodat de kap constructie aan de binnenzijde prachtig afsteekt op de dakplaat.
Nieuwe Dak en Gevelbeplating na asbestsanering

Nieuwe Dak en Gevelbeplating na asbestsanering

Na asbestsanering, dit pand voorzien van geïsoleerde dak en wandpanelen in de ral kleur 7021. Coating is voorzien van een HPS 200 Ultra van SAB.
Boerderijdak vernieuwen

Boerderijdak vernieuwen

Boerderijdak vernieuwen.
Dojo Veendam

Dojo Veendam

Staaldak Dojo Veendam
Dakrenovatie Erica

Dakrenovatie Erica

Dakrenovatie
Binnenwanden Kampen Care

Binnenwanden Kampen Care

Voor onze opdrachtgever Kampen Care diverse binnenwanden geplaatst. Hier is gebruikt gemaakt van een 4cm sandwichpaneel met interieurcoating.
Kantoorunits Vernieuwen

Kantoorunits Vernieuwen

Deze Kantoorunits weer een frisse start gegeven.
Vervanging buitenschil van nieuwe hal Kampen Groningen

Vervanging buitenschil van nieuwe hal Kampen Groningen

De nieuwe vestiging van Kampen Industrial Care in Groningen hebben wij voorzien van een nieuwe buitenschil.
Bekijk alle projecten 

Voorbeelden hallenbouw bedrijfshallen

 

  • werkplaatsen
  • opslagruimtes
  • industriële hallen
  • bedrijfshallen
  • landbouwschuren
  • veestallen
  • paardenstallen

Dak- & wandbeplating bij hallenbouw

 

Bij hallenbouw bieden wij keuze uit verschillende soorten dak- en wandbeplating. Welk type beplating voor u de beste oplossing is, is afhankelijk van onder meer het type bedrijfshal en het beoogde gebruik. Wilt u bijvoorbeeld de hal gaan verwarmen, dan is geïsoleerde dak- en wandbeplating de beste keuze.

Dakbeplating

Wilt u een geïsoleerd dak, kies dan voor sandwich dakpanelen. Deze geïsoleerde dakpanelen - metaal met een PIR-kern - zijn leverbaar in diverse diktes tot 150 mm. Voor welke dikte u kiest, is afhankelijk van de gewenste isolatiewaarde. Ook kunt u kiezen voor ongeïsoleerde dakplaten zoals golfplaten of dakpanprofielplaten, al dan niet voorzien van anticondensdoek.

Wandbeplating

Bouwt u een ongeïsoleerde schuur of bedrijfshal, dan voorzien wij deze standaard van damwandprofielplaat, desgewenst in combinatie met anticondensdoek. Bij geïsoleerde hallenbouw passen wij dit type wandbeplating ook toe, in combinatie met binnendozen. Ook kunt u kiezen voor sandwichpanelen: kant-en-klaar geïsoleerde wandpanelen, leverbaar in diverse profielen en vele RAL-kleuren.