Specialisten in metaalbouw: dak- & gevelbeplating

RR Montagetechniek B.V is specialist in metaalbouw. Van eenvoudige en budgettair aantrekkelijke hallenbouw tot strakke afwerking met zetwerk of architectonische oplossingen in aluminium composiet: wat u ook wenst in metaalbouw, wij realiseren het voor u: snel, goed en volgens afspraak.

Onze projecten

Waarom kiest u voor metaalbouw van RR Montagetechniek?

✓ expertise en ervaring

Onze expertise zit in kennis van materialen en technieken. En die kennis komt niet vanzelf, die bouwden wij op in vele jaren in de metaalbouw. Dankzij deze praktijkgerichte knowhow en flexibele instelling kunnen wij snel praktische oplossingen bedenken en uitvoeren bij elke uitdaging in metaalbouw.

✓ korte lijnen

Dankzij onze platte organisatie en de inzet van ervaren monteurs op de bouwplaats die zelf beslissingen mogen nemen, zijn de lijnen kort. Wij doen wat we moeten doen om elke klus tot een goed einde te brengen. Ook de communicatie is laagdrempelig: wij zijn bereikbaar, meestal ook buiten reguliere werkuren.

✓ betrouwbaarheid

Wij leveren een goed product, daarop moet u kunnen vertrouwen. Betrouwbaarheid is de basis onder alles wat wij doen. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak, daar kunt u van op aan.

✓ kennisorganisatie in metaalbouw

RR Montagetechniek heeft diepe en brede kennis in huis op het gebied van vele facetten van de metaalbouw. Wij doen veel meer dan enkel monteren. Als kennisorganisatie kunnen wij u volledig ontzorgen: van idee en ontwerp tot oplevering.

✓netheid

Netheid is wat ons betreft een perfect, strak opgeleverd bouwwerk. Maar er is meer. Ook tijdens de bouw werken wij netjes. Zo werken wij efficiënt, doelgericht en representatief..